Spørgsmål og svar

Hvad er Landmark?
Landmark, Bosat i USA i januar 1991 og med tilbyder programmer og pensatil individer, organisationer, grupper og institutioner. Landmark Forum, som er grundlaget for Landmark's tilbud, og efterfølgende kurser for hovedkvarter I San Francisco, er et globalt foretagende, der er anerkendt for sin unikke uddannelsesmetode, som leverer usete resultater indenfor et meget kort tidsrum.

Hvad tilbyder Landmark?
Landmark tilbyder programmer og pensatil individer, organisationer, grupper og institutioner. Landmark Forum, som er grundlaget for Landmark's tilbud, og efterfølgende kurser for Landmark Forum Syllabus.

Hvad er fordelen ved Landmark Forum?
Landmark Forum er specielt designet til at tilvejebringe positive og permanente skift i dit livs kvalitet og de områder som er vigtigst for dig - dine relationer, din familie, din økonomiske fremtid, og din tilfredshed på arbejdet. Se mere om fordelene (på engelsk) af Landmark Forum. I uafhængige undersøgelser havde 7 ud af 10 mennesker fundet, at Landmark Forum var givende og tilfredsstillende oplevelser I deres liv.

Hvem ejer Landmark?
Landmark ejes af sine nuværende og tidligere ansatte, hvor ingen ansat ejer mere end 3% af aktierne. Organisationens ledelse rapporterer til en bestyrelse som er valgt af akitetagerne. Valg af bestyrelsen afholdes årligt.

Er Landmark I den samme familie eller genre som religion eller terapi?
Indholdet, teknikkerne, procedurerne og leveringen af Landmark Forum er blevet grundigt undersøgt af talrige psykiatere, psykologer, gejstlige og andre professionelle. De har konkluderet at Landmark's programmer ikke er psykologiske, kult-lignende, religiøse eller sociologiske af natur. Faktisk har mange af disse lægfolk støttet Landmark og dets programmer.

Hvorfor er der misforståelser i medierne om Landmark?
Selv om størstedelen af mediedækningen af er positiv, bliver forkerte informationer nogle gange udgivet. Fejlagtige begreber og misforståelser om er blevet korrigeret eller tilbagetrukket — men nogle gange kan negative historier være selv-forstørrende. Når noget er nyt og tiltrækker en masse interesse, begynder folk at snakke om det. De danner meninger der ofte ikke er baseret på fakta eller den oprindelige research, men istedet på hvad de har hørt- nogle gange ande-, tredje- eller fjerde-håndsfortolkninger. Som et resultat kan ukorrekte negative historierfå deres eget liv og bliver nogle gange udgivet. Dog er pressen om som oftest positiv og fornuftig.

Landmark Worldwide

Få et ekstraordinært liv
Omdefinér hvad der er muligt