Avanceret kursus

Få den fremtid, som du ønsker at skabe, ubegrænset af fortiden. Flyt forestillingen om muligheder fra en abstrakt idé til en daglig livsvirkelighed.

Det udvidede program starter der, hvor Landmark Forum sluttede.

Landmarks udvidede program giver dig redskaberne og teknologien til at få den fremtid, som du ønsker at skabe. På dette kursus vil du:

  • Udvikle en evne til at kunne se tingene, som de virkelig er – adskilte fra dine håb, præferencer og frygt
  • Træde ud af genkendelige og vanemæssige måder at tænke på for at udtænke nye perspektiver og tilgange, som fører til ny væren og adfærd
  • Skab en fremtid fra fremtiden, ikke begrænset af fortiden
  • Flyt forestillingen om muligheder fra en abstrakt idé til en daglig livsvirkelighed

Istedet for begrænsninger af den person, som du betragter dig selv som, vil muligheder for væren og adfærd vise sig tydeligt. Med denne klarhed findes en ny styrke og frihed, som giver dig praktisk adgang til en verden, som er åben for at blive formet. Din vision og dine mål begynder at opstå og blomstre, for at imødekomme en handlingsplan, som giver dig mulighed for at gøre den forskel, du har bestemt dig for. Vilkår og omstændigheder begynder at rykke og ændre sig indenfor det, du står for. Du har friheden til at vælge en mere udbytterig og udstrakt verden, og imødekomme kaldet efter muligheder, som er større end dig selv.

Kursus detaljer

Forudsætninger
Gennemførelse af Landmark Forum.

Sessioner
Landmarks avanceret kursus foregår over tre sammenhængende dage - fredag, lørdag og søndag fra kl. 10 til kl. 23.30. Kurset afsluttes med en aftensession den efterfølgende tirsdag fra kl. 19.00 til kl. 22.15 (nogle steder fra kl. 19.30 - 22.45). Der er pauser fordelt jævnt ud over dagen, herunder en spisepause på halvanden time.

Yderligere oplysninger
Kontakt os for flere oplysninger, datoer og tilmelding.

Landmark Worldwide

Få et ekstraordinært liv
Omdefinér hvad der er muligt